Fiol Quadres i Marcs te els seus orígens fa prop de 90 anys, quan Narcís Riera decideix muntar un petit negoci d’emmarcació al barri de Poble Nou. Avui, la quarta generació d’aquesta saga d’emmarcadors dirigeix l’empresa més important de Barcelona del sector, amb 6 establiments en diferents barris de la ciutat i taller de muntatge i magatzem propis.

Fiol Quadres i Marcs combina avui la seva tradició, experiència i coneixements artesanals amb un modern equipament en maquinaria d’última tecnologia, que li permet oferir un producte d’excel·lent qualitat a un preu molt competiu. Fidel a aquesta línia de treball, Fiol Quadres i Marcs també està organitzada per conèixer l’estat dels seus establiments a temps real i evitar així qualsevol incidència en els productes i agilitzar l’entrega del encàrrec.

La filosofia de Fiol Quadres i Marcs parteix d’una base fonamental: oferir sempre el millor tracte al client. Amb aquest objectiu, tots els seus establiments afavoreixen la proximitat entre el venedor i el client eliminant qualsevol barrera entre ambdós. Així, el client pot moure’s amb llibertat pel local, veure materials i productes i transmetre amb facilitat el que busca o necessita, fet que també afavoreix la tasca d’assessorament del professional emmarcador.

La vocació de servei de Fiol Quadres i Marcs també fa que el mateix professional de l’establiment -responsable d’atendre el client i de realitzar l’assessorament i venda- s’impliqui en cada treball. Tots els establiments tenen taller de muntatge propi i cadascú dels seus venedors tenen la formació adequada per realitzar el muntatge i fer el seu seguiment. D’aquesta manera, l’encàrrec no surt del local i el resultat final sempre està garantit.

Botiga marcs avis
Botiga Poblenou any 69